#GIRLBOSS, Sophia Amaruso dar si experienta mea cu Nasty Gal

#GIRLBOSS este un delir si un deliciu all in one. Stiam de Nasty Gal de foarte mult timp, nu stiam ce se afla in spatele companiei si nu ca m-ar fi interesat in mod fantastic dar cand tocmai CEO’ul Nasty Gal s-a gandit sa scrie o carte mi-am spus: “Wow trebuie sa fie super buna.”

Gagica de la Nasty Gal s-a lasat de scoala chiar din liceu, era un outcast si ura scoala si tot ce oferea ea. Ca hobby, iubea vintage-ul si cumpara haine cat mai multe si mai speciale din sh’uri. Asa a ajuns sa le vanda pe Myspace, ca mai apoi sa faca 150.000$ pe an din vanzarea de haine vintage, ca mai apoi sa faca 150.000$ intr-o zi, ca in final sa castige 150.000$ inainte de pranz in fiecare zi.

fe9e951f-96a7-4683-8ce8-36b10f28ecdc

Cand spun toate astea, lumea se asteapta la aceste fapte – este normal ca un designer realizat sa aiba asa un succes, dar este o femeie normala, cum spuneam – un outcast, o simpla gagica cu o viziune care a creat o moda si a influentat sute de mii de fete din intreaga lume APROAPE SINGURA. Nu a avut o familie instarita in spate, nu a avut experienta, doar multa motivatie, dorinta si un vis. Gagica de la Nasty Gal a fondat compania de una singura FARA NICIUN CREDIT BANCAR, a realizat milioane de dolari din haine fara sa aiba accesat vreun fond.

If that’s not badass I don’t know what the fuck is!

Si ca sa experimentez tot ce spunea ea in carte am zis sa testez asta singura.

Sophia Amaruso spunea ca la inceputul companiei dar si mereu de atunci, clientela ei trebuia satisfacuta si avea personal grija de asta. Sunt perfect convinsa dar compania a crescut enorm de atunci asa ca acum imi doresc sa vad daca traditia s-a pastrat.

Am facut ieri o comanda la Nasty Gal, site-ul este perfect iar produsele absolut geniale. Mi-am comandat o geanta mai rock’n roller si am asteptat. Astazi primesc deja mail ca geanta imi este pe drum si ca estimate ajunge in 3 ianuarie din fucking L.A. Acum astept dar o sa va aduc un update cand o primesc desi sunt convinsa ca ma va da pe spate complet.

La fel cum a facut si cartea pe care o recomand nonetheless.

986473e6-24b2-435f-9d9c-a9b26bc75f1d

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s