I let you go, Clare Mackintosh

Momentul acela când credeam că nu pot citi o carte mai proastă… I let you go mi-a zis: You haven’t read me yet. Autoarea care se apropie de bestselling-ul Fata dispărută (chiar deloc, e foarte departe) care a revoluționat lumea thriller-elor psihologice… Da de unde.

Cartea începe cu moartea lui Jacob, 5 ani de zile, mergea cu mama sa pe stradă când o mașină vine de nicăieri și trece peste el fugind de la locul accidentului. Poliția nu are niciun indiciu, cazul rămâne nerezolvat. Mama băiatului pleacă la rude, nu mai vrea să stea singură în căsuța făcută special doar pentru ei doi acum că Jacob nu mai este cu ea.

Jenna suferă un accident și se mută departe de oraș, lângă mare. Nu mai conduce și își face relativ ușor prieteni în noul orășel. Este fotografă. Se întâlnește cu Patrick veterinarul orășelului. Un an de la accidentul lui Jacob, Jenna este arestată pentru că este proprietara mașinii care a plecat de la locul accidentului. Spune ea că este vinovată. Dar este? Cartea reduce totul la abuz sentimental, fizic. Un subiect atât de des regăsit în thrillere în zilele acestea că nu îți mai vine să le citești. Cartea nu m-a dat pe spate, criminalul îl ghicești ușor… E seacă și deloc inovativă, dar e bestseller. Nu o recomand deloc. Mai bine mergi afară și te joci în zăpadă.

tumblr_p0owo5MnWi1s9lvxdo1_500.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s