Cum să citești orice carte pe gratis

Salut!

În seara aceasta m-am gândit să vă împărtășesc un secret – puteși citi orice carte doriți gratuit, oricât de nou publicată este cu ajutorul unui Kindle! Desigur te poți folosi și de o tabletă sau de telefon dar am să vă spun de ce Kindle-ul este mai bun.

  1. În primul rând, tableta Kindle este produsă expres pentru citit, asta înseamnă că este light (ușor de transportat) și pagina ei conține cerneală, asta înseamnă că nu este necesară lumina artificială pentru a citi. În consecință ochii tăi nu suferă nicio schimbare bruscă tocmai ca să nu fie afectați pe termen lung.
  2. În al doilea rând, tableta oferă posibilitatea de a citi N cărți gratuit, fie ele manuale sau cărți pentru rețete sau beletristică până și crimă – ORICE ÎN MATERIE DE CĂRȚI. Există N site-uri care oferă prin torrente cărți chiar și abia publicate pe care le poți citi liniștit cu ajutorul unui Kindle.
  3. Iar nu în ultimul rând, Kindle-ul deși produs de Amazon (care acaparează lumea cumpărăturilor de câțiva ani încoace) este cea mai bună investiție pe care am făcut-o cred că vreodată, iar eu sunt expertă în a strica bani degeaba și pe prostii. Dar Kindle-ul este cel mai bun produs cumpărat de mine vreodată și m-a ajutat muuuult la economisit.

Singurul downfall este că îi trebuie o lampă pe timp de noapte care bate în ecran deci nu vă strică deloc ochii. Sunt de găsit N modele la diferite prețuri care mai de care mai okay. Voi folosiți Kindle? Dacă da, de ce și de unde vi-a venit ideea să îl cumpărați?

6253c3da-5eea-451e-be56-c16194b17367.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s