Cum sa te organizezi eficient

Organizarea – pare un proces inutil dar nu este chiar deloc. Nu stiu de cate ori agenda mi-a salvat viata sociala si nu doar.

9e6dfc84-2c6f-4139-bb98-3e3b0b847645.jpg

In primul rand, cand esti organizat si ai totul notat nimic nu te poate lua prin surprindere. Totusi, tin sa mentionez, eu nu imi organizez viata personala decat pe plan economic, ce organizez eu sunt proiectele, tot ce tine de universitate, personal goals, bagaje pentru excursii si uneori chiar si excursiile.

Cum sa fii organizat?

Planuieste totul dinainte, eu am notat in agende (diferite agende pentru diferite teluri) absolut tot ce urmeaza sa se intample chiar si cu jumatate de an inainte, ma refer la proiecte foarte mari.

Compune o gramada de liste –  eu imi fac de la liste pentru cumparaturi, la liste de ce carti vreau sa citesc/cumpar/vorbesc pe blog despre ele, la liste de strategii pentru jocurile pe care le joc si la orice am de facut pentru scoala.

Incearca metoda de bullet journal –  aici nu am sa punctez decat ca o gramada de videoclipuri despre cum sa iti creezi un bullet journal si la ce te ajuta unul, exista peste tot pe internet. Just one click away.  Google – Bullet Journal – Click.

Pune totul pe hartie –  va fi acolo fix cand vei avea mai mult nevoie. Coloreaza, deseneaza, evidentiaza.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s