Filme de vazut toamna

Toamna. Nu cunosc spre fericirea mea o singura persoana care sa nu iubeasca acest anotimp si care sa nu il traiasca din plin. Dar cum zilele de toamna sunt de obicei friguroase si ploioase si nu prea imbietoare de iesit afara, m-am hotarat sa va recomand 3 filme care merg vazute intr-o noapte ploioasa de octombrie, pe care si eu le savurez in acest anotimp.

Interviu cu un vampir, un film pentru iubitorii de vampiri, povesti romantice, dar se prezinta ca un film de actiune, putin istoric si se potriveste chiar si pentru noaptea de Halloween mai ales daca preferati filmele fanteziste in favoarea celor horror.

Hocus Pocus, trei vrajitoare amuzante si dragute mananca sufletele copiilor ca sa ramana mereu tinere, asta pana cand satenii ajung sa le spanzure dar nu inainte ca ele sa rosteasca o vraja: vor fi trezite din morti de catre un virgin ca sa guverneze asupra oameniilor inca odata. Din 1600 vrajitoarele ajung in anii 1980 si actiunea devine delicios de amuzanta.

tumblr_ovfgw0UvQW1sfj44oo1_500.gif

Practical magic,  un film care prezinta povestea a doua surori vrajitoare. Una dintre ele prefera the bad boys who actually suck si ajunge sa comita o crima datorita unuia dintre ei. Cealalta e cumintica si vrea doar sa gaseasca o dragoste care sa dureze pe veci. Dar cand prima sora isi omoara prietenul violent si cealalta se indragosteste de un politist povestea devine de-a dreptul suculenta.

Si ca bonus film pentru noaptea de Halloween recomand cu placere Monster House!

tumblr_ndtz00Bukl1qzugy0o1_500tumblr_ndtz00Bukl1qzugy0o2_r1_500

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s