All the missing girls, Megan Miranda

on

Au trecut 10 ani de cand Nicolette Farell si-a parasit orasul natal, Cooley Ridge si tot de atunci prietena sa cea mai buna Corrine a fost data disparuta. Dupa 10 ani insa, se intoarce inapoi ca sa aiba grija de tatal sau debil care este intr-un azil de batrani dar si ca alaturi de fratele ei Dan sa vanda casa copilariei sale.

Patru oameni au fost la targul unde a disparut Corrine in noaptea aceea, Nic acum logodita cu Everette care este un avocet de succes, Dan care acum este casatorit si asteapta un copil, Jackson iubitul lui Corrine dar si Tyler iubitul Nicolettei care acum se vede cu o fata din vecini. Nic va trece printr-un episod de groaza cand afla ca din oraselul acela a mai disparut o fata, chiar iubita fostului ei Tyler, Annaleise Carter.

Dar totul se schimba instant cand Nic ajunge inapoi in Cooley Ridge, Dan este violent, sotia sa mult prea bagacioasa, Tyler devine suspect in noua disparitie, tatal ei va fi anchetat de politie pentru disparitia lui Corrine. Nic se apropie de Tyler mai mult decat trebuie si Dan crede ca tatal lor este criminalul. Mai mult decat atat Nic afla ca Annaleise, fata disparuta recent era obsedata de Corrine dar si extrem de singura.

Intr-un thriller care egaleaza misterul Fetei Disparute de G. Flynn, totul este delir.

Nu doresc sa spun mai multe, recenzia este spoiler free dar cartea e 5/5 stele, merita, e usor de citit, eu am terminat-o de pe o zi pe alta si misterul e on point, crima e on point, thriller-ul e de exceptie.

unnamed (29).jpg

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s