Lasher, Anne Rice (vol II Vrajitoarele Mayfair)

Anne Rice, autoarea celebrei serii Cronicile vampirilor, ne aduce acum romanul Lasher, al doilea volum din seria Cronicile vrajitoarelor ce ne ofera o noua vasta saga transcontinentala in care se intretes teme despre vrajitorie si demonism in traditia melodramei gotice. In centrul ei se afla Rowan Mayfair, regina celor 13 vrajitoare, si Lasher, demonul intunecat si provocator de a carui vraja sinistra trebuie sa scape, impreuna cu copilul lor „nascut cunoscator, capabil sa mearga si sa vorbeasca inca din prima zi“. 

Firul epic il poarta pe cititor in intreaga lume, inainte si inapoi in timp, intre lumea oamenilor si a demonilor. Cu o putere onirica, romanul ne duce pe cai inselatoare, spunand o poveste hipnotica si infricosatoare despre pasiuni si aspiratii oculte si spirituale.

tumblr_owqh9bCbiI1s9lvxdo1_500

Nu stiu de ce dar nu mi-a prea placut Lasher sau de Lasher, asa de mult in partea a II-a. In schimb am descoperit-o pe Mona, ceva nou din Michael, partea urata a organizatiei Talamasca si din nou, pe Rowan Mayfair.

Mi-a placut enorm povestea lui Julien descrisa in carte si nu doar pentru ca Julien a fost personajul meu preferat din partea I ci pentru ca a fost interesanta, superb descrisa si chiar foarte bine conturata.  In schimb, nu mi-a placut povestea lui Lasher care da, se gaseste completa in partea a II-a. Mona este un personaj nou, fresh care chiar a picat la fix in poveste. Per total cartea a fost draguta, mi-a placut povestea de ansamblu dar hype-ul nu a fost asa de mare ca la partea I.

Sper ca Taltos sa imi schimbe parerea, am inceput-o deja de ieri si meh… Dar inca sper!

Dupa ce termin trilogia am sa citesc din nou carti din categoria mea preferata, crime – thrillers. Deci asteptati-va la asta! Have a great weekend xx

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s