O carte de luat in excursie

Agatha Christie ne prezinta, Elefantii nu mint niciodata.

„Cine a ucis pe cine?“ Aceasta intrebare este pusa de scriitoarea de romane politiste Ariadne Oliver. Insa, de data asta, nu este vorba de o intriga din romanele ei, ci de o crima adevarata ce a avut loc in trecutul ei. Un caz aparent de dubla sinucidere, in care si-au pierdut viata doi prieteni de-ai ei in urma cu 12 ani, se intoarce sa o bantuie, asa ca Ariadne il cheama in ajutor pe bunul ei prieten Hercule Poirot. Daca memoria nu-l insala pe Poirot, crima – la fel ca istoria – are tendinta neplacuta sa se repete… 

tumblr_oo35s7pID21tppz4to1_1280

O carte de citit in vacanta, o carte sublima si superba, combinata cu dulcea idee ca Poirot se afla, alaturi de geniul sau printre paginile ei.

O carte despre secrete de familie, unde doi soti se sinucid impreuna, dar este suicid? (fara niciun motiv). O familie care traieste cu o sora nebuna care uraste copii si care a mai ucis unul along the way. O carte despre doi tineri care vor sa se casatoreasca dupa verdictul final. Cine a impuscat pe cine  si de ce?

O carte unde Poirot este mai mult decat un detectiv de valoare, un prieten adevarat si un om calculat, misterios, finut si romantic.

I-am oferit 3/5 stele nu pentru ca nu a fost o carte superba *pentru ca a fost geniala* dar i-am scazut din stelute pentru ca am ghicit criminalul, never happened with Christie before.

Poza personala nu i-am facut deoarece am citit-o de pe telefon. Better luck next time. O recomand cu placere, iti ofera sudori de gheata intr-o zi calduroasa de vara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s