RANT – Gothic Fairy

Cand am intrat pe site-ul de la Gothic Fairy pentru prima oara, am fost placut surprinsa de gama larga de produse pe care o ofera si de faptul ca produsele nu sunt deloc ieftine –  in mintea mea a intervenit rapid ideea de pret calitate, asa-i? Well I was fucking wrong.

Cand esti fan stationary si platesti  mai mult decat ar costa un Moleskin, pe un caiet te astepti sa il folosesti pana innebunesti. Te astepti sa il completezi total si dupa sa il lasi legacy because that’s just how good it is. Not with this one…

Am comandat, mai jos poze, de la ei caietul din piele naturala cu “hartie de cea mai buna calitate” (in valoare de – gasiti pe site), care sincer, cred ca este cea mai mare tampenie pe care am comandat-o vreodata (pret/calitate vorbiind).  In primul rand descrierea a fost jenant de mincinoasa, I mean at least give me what I’ve paid for sau nu te pune sa infrumusetezi o bataie de joc si lasa-ma legit pe mine sa aleg daca mai doresc produsul sau nu, bazandu-ma pe “cruda realitate”.

Pana si impachetat a venit dizgratios de urat. Au afirmat ca il trimit intr-o cutie de carton pentru ca “tin la mediu si nu folosesc plastic” (fine with me aici le sunt de acord) dar au trimis o cutie indoita toata si murdara. Murdara! – care nu e din cauza curierului pentru ca ei au ambalat produsul in hartia lor de Fan Courier.

In concluzie, shop’ul e shit, daca vrei ceva de calitate superioara comanda mereu de la marii producatori si nu te uita la cat e de frumos produsul pentru ca pana si pozele puse de mine sunt heavy editate.

Partea cea mai buna, singura parte buna a venit dintr-o idee de la iubitul meu, sa desfac mini caietele, sa le arunc si sa tin coperta pentru a-mi face singura altul. So be smarter than I was and buy an actual leather and make it yourself better than buying  it from this guys.

unnamed (3).jpg

unnamed (2).jpgunnamed.jpgunnamed (1).jpg

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s