Sociologie, Anthony Giddens

Editia revizuita integral si actualizata a Sociologiei lui Anthony Giddens, aflata acum la a V-a editie, constituie o excelenta introducere intr-un vast domeniu de cercetare. Scris de unul dintre sociologii de frunte, acest manual atotcuprinzator permite un acces clar, logic, comprehensibil, dar nu simplist, intr-o disciplina de mare rezonanta in lumea contemporana.

Acoperind toate temele clasice ale sociologiei, aceasta noua editie cuprinde un mare numar de subiecte noi, care le permit studentilor sa fie la curent cu cele mai recente dezbateri din cadrul disciplinei. Prezentand ultimele teorii si ipoteze, autorul furnizeaza exemple concludente luate din realitatea cotidiana, accesibila tuturor.

tumblr_orrc3voAuX1w5rtbqo1_1280.jpg

Stiu ca aceasta recenzie nu este pentru toata lumea dar daca esti pasionat de sociologie sau studiezi domeniul, cartea aceasta este fantastica. Mie mi-a trebuit pentru examenul de licenta si a fost de-a dreptul incantatoare. Este usor de citit si iti mentine captivata atentia pana la sfarsit. Are o gramada de exemple close to home si este chiar simplista in modul ca explica o teorie cu structura grea asa de usor incat nu ai cum sa nu o intelegi. Am decis sa ii fac recenzie deoarece nu puteam sa o exclud din doua motive: 1) pentru ca este o carte buna din care poti studia linistit si 2) pentru ca fac o recenzie la toate cartiile pe care le citesc si mi-ar fi parut rau sa o exclud chiar daca nu are relevanta cu cititul din placere (well you got me…).

. Cartea este cam greu de gasit pe mediul online in sensul ca este sold out pe majoritatea librariilor, eu personal am primit exemplarul de la un coleg care a xeroxat-o din biblioteca facultatii. Dar o gasiti ca ebook pe net in limba engleza. Still great! Enjoy.

tumblr_orrc3voAuX1w5rtbqo3_1280

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s