Avanpremiera: Unforgettable

Cand esti un om normal actiunile pe care le iei se platesc singure. Cand esti psihopat actiunile pe care le iei le platesti tu. Dur.

share.png

Momentul acela cand intalnesti o tipa de care te indragostesti lulea, momentul acela cand te miri singur cum poate o tipa asa buna, smoking hot sa fie single? We have a word for that and it starts with C and in ends in Y.
Acestea fiind spuse haide sa va prezint filmul Unforgettable pe care l-am vazut saptamana asta cu familia. Btw un film pe care l-as recomanda sa il vedeti singuri sau cu prietenii pentru ca scenele de sex/masturbare sunt destul de lungi si fucking cringy. In timp ce soramea se ascundea pe sub scaun in cinema eu abia puteam sa nu izbucnesc in rafale de ras. Worth it.
Julia este editor in LA, unde il intalneste pe barbatul viselor sale si decide sa se mute in San Francisco unde el locuieste/lucreaza. Asa ca va lucra de acasa, singura majoritatea timpului. Pe langa asta va trebui sa aiba grija de fiica sotului sau in jur de 10 ani, nimic complicat. Pana cand fosta sotie ii intra usor in viata. Tessa este modelul de printesa americana, blonda, inalta, slaba de tip Victoria’s models, perfecta si psihopata. Doar ca se ascunde foarte bine. Nu ii place sa piarda asa ca Julia devine marioneta sa in jocul de asi reuni familia. David s-a despartit de Tessa pentru ca aceasta l-a inselat si pentru ca perfectiunea este dureroasa pentru toata lumea.
Julia in schimb ascunde si ea un secret, a avut un sot abuziv… Nu i-a spus lui David inca pentru ca ii e frica sa nu o vada ca pe o victima. Dar ordinul de restrictie impotriva fostului a expirat si el a iesit din inchisoare. Tessa afla numai decat si il cauta pe net facandu-i Juliei un profil fals de Facebook de unde vorbeste cu el, facandu-l sa creada ca vorbeste cu Julia. Telefoanele anonime nu inceteaza sa apara si se ajunge la crima.
Filmul a fost bun, putin fortat in cateva scene violente… Dar accurate si pretty out there. Cred ca a fost un mesaj pentru toate Tessa’urile din lume. Ati fi surprinsi sa stiti cate exista… Recomand cu caldura!
P.S. Katherine Heigl a fost superba!

tumblr_op89jmbkTX1w5rtbqo1_1280.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s