Ancheta in infern, Rodica O. Brasoveanu

Povestea incepe in Gradina Cismigiu, unde doi batrani se intalnesc pe o banca. Continua apoi in fata unui pahar de coniac… Nu trece mult si ies la iveala mosteniri tentante, documente false, accidente aranjate si crime.

Cine e omul ingropat „intr-o hruba din spatele casei“? De ce a sfarsit asa? O ancheta cu multe fire, intr-un roman scris in stilul binecunoscut al Rodicai Ojog-Brasoveanu.

13_rodica-ojog-brasoveanu---ancheta-in-infern.jpg

Pentru mine, cartea aceasta este cea mai buna a autoarei. Este superba, fiecare capitol te aduce in alta realitate iar fiecare sfarsit de capitol te loveste si te doboara la pamant, te lasa fara aer pana nu mai stii ce sa faci cu tine sau cum sa te aduni de jos. Actiunea are loc intr-un weekend la Tancabesti, langa Bucuresti. Gerul cumplit de afara defineste cartea mai bine ca orice. Zapada este criminalul care are grija sa tina in aceiasi casa 9 persoane care se urasc intre ele, cu totii criminali. Un asasinat are loc, stapanul casei este omorat in biroul sau chiar in prima noapte. Despre el se stie ca ar fi santajat restul multimii.  Fiecare om din casa ascunde un secret pentru care a decis sa plateasca scump. Dar Olaru nu este santajistul asa ca moare degeaba. Cristea maiorul si inspectorul Dragan ajung la fata locului. Nimeni nu poate pleca datorita zapezii.  Repet, toti se urasc intre ei si oricine poate fi criminalul. Secretele lor sunt mind blowing as Hell. Un al doilea asasinat are loc… Toata lumea primeste o scrisoare –  santajul continua deoarece cineva a impuscat din nou omul gresit. Spre sfarsit toate secretele lor ies la lumina, o lumina mistic de eliberatoare care te salveaza din mintea lor diabolica. O carte superba intesata de mister, crima si diavolesc de satisfacatoare!

Cartea este intr-adevar, o ancheta in infern.

Imi doresc sa vi-o povestesc dar contine atat de multe spoilere incat probabil m-ati ucide.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s