Adevarata valoare a familiei, Familia Addams

tumblr_oie8h6N9821uutnkko1_1280

Astazi am decis sa impart cu voi doua filme care pentru mine sunt extrem de importante, Addams Family si Addams Family Values. Hold up a minute and let me speak, sunt convinsa ca majoritatea oameniilor care imi citesc blogul nu asculta rock’n roll, dar materialul care urmeaza este pentru toata lumea chiar daca este de natura gotica.

Filmele si desenele cu familia Addams s-au impus inca din anul 1938 si reprezentau o satira a familiei in general. Ceea ce s-a dorit a fi o satira a devenit o realitate. Nu spun ca toate casele au lilieci in ele si toate familiile conventionale din ziua de astazi isi pregatesc focul de tabara in sufragerie (nu ar fi minunat?), dar ca si constitutie a familiei, familia Addams este cea mai puternica familie „reprezentata” scenic existenta in cultura secolului XX. De ce?

Pentru ca ei ne arata de fapt cum ar trebui sa fie o familie, o familie construita pe dragoste, respect, loialitate si in cele din urma distractie. Familia Addams reprezinta un element pe care multe familii il au lipsa in zilele noastre, relaxarea.

tumblr_ojq4wak7eM1r745vdo1_540tumblr_ojq4wak7eM1r745vdo2_540

Addams Family, este primul film dintre cele doua si a aparut in anul 1991. In el este vorba despre o cearta care are loc intre Gomez si Fester, dupa care Fester dispare din viata familiei timp de 25 de ani. O femeie care l-a gasit doreste sa il readuca familiei dar avand in vedere ca ea s-a ingrijit de el de peste 25 de ani Fester a uitat totul despre propria sa familie. Cum se spune, „drumul spre Iad este pavat cu intentii bune”, cam asta rezulta si din intentiile „mamei” lui Fester. Ea doreste ca el sa se infiltreze in casa familiei Addams si sa ii jefuiasca de toata averea lor. Isi vor da cei din Familia Addams seama ca Fester nu este cel adevarat sau vor ajunge pe drumuri…?

tumblr_obz3n44Mhg1rpduwho1_500.gif

Addams Family Values, al doilea film aparut in 1993 are plasata actiunea intre o idila romantica de groaza si un nou membru al familiei Addams. Gomez si Morticia au al treilea copil, pentru care angajeaza o bona. Fester se indragosteste de ea si in cele din urma se casatoresc, ce nu stie familia este ca bona este o criminala in serie, Vaduva Neagra care isi omoara sotii putrezi de bogati dupa luna de miere.

tumblr_nxt1uoRXe81tvtrqdo1_500.gif

Ambele filme merita vazute, sunt absolut geniale si bazate pe principii care ar trebui sa le manuim cu totii. Vizionare placuta!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s