The Dirt, MOTLEY CRUE

bilb682g.jpg

Acum ceva timp cred ca prin 2010 dar probabil memoria imi joaca feste, i-am vazut live pe cei de la Motley Crue la Ost Fest, in Bucuresti. Au fost cap de afis in prima noapte, tin minte ca asteptam sa coboare odata de pe scena Dimmu Borgir de la care n-am inteles decat cuvantul Romania x2 si stateam agatata de gardul metalic, super slabita ca nu cumva sa imi pierd locul aproape de scena cand cei de la Motley au decis sa ne incante spiritual si imagistic. Prima chestie pe care au facut-o cand au urcat pe scena a sunat cam asa: “If you don’t drop the fence, we ain’t gonna play it”. Mi s-a parut enorm de smecher ca cei care au avut locuri la coada acum se bat acum pentru primele randuri. Cand Motley Crue au urcat la noi pe scena au implinit 3 decenii de cariera ca fiind cea mai renumita trupa glam metal. Hair band or not they’re still rocking to the core. Seara aceea a fost una memorabilia in cariera mea de hardcore metal chick, vibe-ul il simt si acum dar imi este atat de greu sa il descriu… apartine sufletului si acolo va ramane. Concertul a fost unul wild, as wild it can get, stripperitele erau elemental perfect al unei seri nebune. Trupa a fost dementiala si nu doar muzica a contat. Pauzele “de poveste” in care Nikki Sixx vorbea putintel despre istoria trupei acompaniat in povesti de catre Tommy Lee au fost absolute minunate.
La putin timp dupa concert le-am citit cartea, numai ce o gasisem printr-o librarie fantoma dar am zis why the F not? Just bring it on. Daca as fi citit cartea inainte de concert probabil ca mi-as fi scos inima din piept si as fi aruncat-o pe scena. Oamenii aceia au devenit mai reali, au devenit nu neaparat idoli dar au devenit umani. Nu m-am gandit niciodata prin cate au trecut ca sa fie acolo pe acea scena, in acea noapte calda de vara… Credeam ca it’s all fun and games, sex, hookers, rock’n roll and a lot of hair spray. Indeed there is more.
Am decis astazi sa va vorbesc putin despre carte pentru ca a fost senzationala din scoarta’n scoarta, cat despre band… Ma bucur ca am reusit sa ii vad live chiar si once in a lifetime si sincer imi pare rau pentru cei care au pierdut ultimul lor concert gazduit in Los Angeles, they were the real deal.
Cartea e buna, chiar foarte buna. Ne arata cum patru baieti veniti din familii putin spus depravate (I do hate that word) ajung prin geniul lor sa inventeze intr-un garaj glam metalul. Au ajuns din niste copilandrii care se machiaza cu creion dermatograf si isi dau prin par cu tone de fixativ la cea mai buna trupa pe domeniu care a vandut 40 de milioane de albume cu Shout at the devil si Dr. Feelgood. Povestea porneste din state americane uitate de lume si se termina in vile intinse pe km intregi, cu pornstaruri in dormitoare si cu fiecare apus si rasarit experimentat pe bulevardul rock’n roll’ului autentic, Sunset Strip Boulevard. Motley Crue sunt cea mai nebuna si buna trupa din istoria rock’n roll’ului turbat, daca nu ma credeti va invit sa cititi The Dirt. Daca nu stiti ce inseamna decadenta acum veti afla.

The_Dirt

fa1cde6dead7107863178f3c05e03538

Advertisements

2 thoughts on “The Dirt, MOTLEY CRUE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s