De ce Vampirii sunt dati naibii!

tumblr_o7hpt4svdg1qf46efo2_1280

Greetings travelers!

“Vampirul este figura simbolică a nerespectării îndatoririlor noastre”, Rodica Iulian , Dracula sau triumful modern al Vampirului.

Această postare este dedicată tuturor fetelor bune care pe dinăuntru sunt “rele” şi ştiu ce vor de la viaţă. Este deasemenea dedicată băietiilor cărora nu le este frică să admită că bărbaţii sensibili şi uşor feminizaţi sunt cei mai puternici bărbaţi care umblă pe acest pământ.

Cred că de mică am început să fiu atrasă de vampiri, de ideea de divinizare a unei creaturi care este faimoasa pentru “greşelile” făcute de ea, pentru păcatele pe care le crează din plăcerea simplă de a păcătui. O fiinţă care nu a fost niciodată perfectă şi cu atât este mai superbă cu cât va rămâne mai chinuită, mai torturată de propriile trăiri şi gânduri. Ce e dat naibii la un vampir este că el este conştient de tot răul pe care îl face dar are puterea să şi-l însuşească, deşi ştie că în final va ajunge la suferinţă datorită unor hotărâri proprii, el tot decide să facă ce îl taie capul. Chintesenţa este că nu îi este frică de repercursiuni and that’s damn fucking hot.

Totuşi vampirii ne-au oferit atât de multe pe lângă ideea de îmbrăcăminte gotică – edwardiană şi frumuseţea izbitoare, părul lung şi prins în panglică la spate, ei ne-au oferit posibilitatea de a trăi într-o lume unde fantezia domină peste un regat întreg şi ocult. Aş putea vorbi despre ei încontinuu şi am atâtea să va zic dar dacă doriţi să vedeţi mai multe, puteţi să mă contactaţi la adresa de mail destinată blogului, where your wish is my command.

Şi că să îmi închei pledoaria relatable, vampirii sunt daţi naibii pentru că experimentează nemurirea, frezează cu nebunia şi în final ei sunt mai atractivi că noaptea.

tumblr_nykfwkbwmx1uej8vbo1_500

tumblr_nxmeuc8oas1seoyyho1_500

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s