America’s most haunted hotels

36193288

Greetings travelers and thank you for tuning in šŸ™‚

America detine o gama larga de locuri parasite care ajung investigate de catre pasionatii in paranormal si ajung sa fie denumite ca fiind bantuite, dar sunt oare? Sunt hotele in State unde oaspetii sunt asa de bine tratati ca raman acolo chiar si dupa moarte, de la oameni simpli la criminali in serie si chiar la celebritati ca solistul din Sex Pistols, mortii nu vor sa mai paraseasca hotelele de 5 stele americane. Nu stiu de voi dar eu urasc sa dorm singura intr-un hotel oricat de superb ar fi, ma sperie tot, de la holurile singuratice in noapte, la linistea din camera, acum imaginati-va ca stati peste noapte intr-unul din maretii de mai josā€¦

  1. Hotel Chelsea, New York

Construit in secolul al XIX-lea, hotelul Chelsea din New York a devenit o inspiratie pentru personalitati ca Mark Twain si Ethan Hawke. Cu astfel de oaspeti hotelul a devenit faimos nu doar pentru personalitatiile care se cazau acolo ci si pentru scandalurile care veneau odata cu ei, mai ales pentru crima lui Nancy Spungen, iubita lui Sid Vicious din Sex Pistols. Acum hotelul se afla in renovare si sursele spun ca va fi deschis pentru public chiar anul acesta (2017).

hotel-chelsea

2. Bourbon Orleans Hotel, New Orleans

Inainte sa fie convertit intr-un hotel in anul 1960, proprietatea servea drept sala de bal si teatru ca mai tarziu sa fie reprezentata ca fiind orfelinat. Se spune ca etajul al treilea si al saselea sunt bantuite de catre un soldat, iar fantoma unei foste cantarete ale teatrului inca mai bantuie sala de spectacole.

5635e3828f3484588f8a76f6

3. Ā Deetjen’s Big Sur Inn, Big Sur, California

Ellen Brill, decoratoarea de platou a seriei American Horror Story declara pentru Vogue, ca a auzit pasi si sunete infricosatoare cand a ramas peste noapte la hanul Deetjen’s. Conform managerului, hanul este bantuit de fondatorul hotelului, care a construit hotelul in anul 1930 alaturi de sotia sa.

haunted-hotels-04

4. Hollywood Roosevelt Hotel, Los Angeles

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Los Angeles, Hollywood Roosevelt Hotel se crede a fi bantuit de catre Marilyn Monroe chiar si astazi.

hollywood-roosevelt-hotel

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s