Have Valentines Day your way only

07e6afa646ab7df7b86d01f652bcb39b

Greetings travelers 🙂 si Happy Valentines Day! Ideea de Valentines Day din punctul meu de vedere, nu este decat o placere mediatica pentru majoritatea maselor de oameni care se lasa a fi pacaliti ca iubirea se serbeaza o singura data pe an. Bs at it’s finest if you ask me, dar umple-i camera iubitului tau cu inimioare pe bat te rog, sigur il va face sa se simta mai iubit sau capabil sau sigur pe el. Nu cred ca ma enerveaza sarbatoarea insine, ci efectiv ca unii o duc la extrem, si unii fiind corporatiile care vor sa faca bani si de pe dragoste, sensibili de ei.

Nu lasa Valentines’ul sa fie ce iti ofera ei, ci fa-l tu sa fie unic si original stilului tau. Eu si prietenul meu vom sarbatori Valentines’ul cum ne sarbatorim dragostea de cateva ori pe luna, prin iesirile noastre “speciale” in oras, unde ne alocam timp doar noua si conversatiilor noastre, la o cina romantica, intr-un pun unde Def Leppard “intra pe scena” dupa 9 seara, chiar daca anul acesta am decis (actually he did it) sa mergem sa vedem si Lego Batman (ii dau voie sa ma tortureze odata pe an).

Ideea care trebuie conturata in acest articol este sa faci ce vrei tu de Valentines Day, daca ai iubit/a fa-ti de cap cu ei, make them feel like there is no one like them out there because it probably isn’t iar daca esti singur fa-ti de cap cu tine, dute singur/a in oras la cina, la un film, la un Leffe rece cu prietenii sau fa-ti un cadou pe care vroiai sa ti-l faci de mult timp dar nu te lasa inima sa te cadorisesti fara motiv. Acum ai unul: love. Nu zice nimeni ca trebuie sa iubesti pe cineva sau sa fii cu cineva, iubeste-te pe tine pentru ca daca nu o faci nu poti iubi nici pe altcineva.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s