Dating in our age

unnamed-5

De cateva saptamani incoace ma uit la Friends si nu am putut sa nu observ cat de des merg la intalniri. Ceea ce mi se pare super genial, pentru ca ei efectiv merg la intalniri, vorbesc cu acele persoane, iau cina cu ele si dupa decid daca vor sa se mai intalneasca sau nu. Si ca sa fim straight to the point, au ce povesti mai incolo prieteniilor lor. In sensul ca au parte de N experiente, unele amazingly awesome si altele putin nebune, ceea ce e superb. Trebuie sa traiesti si dating’ul poate fi fain and dandy si nu doar o intrevedere intre o partida de sex si un “never going to see you again”. Legit vorbim de dating, nu de one night stands.

Ideea pe care incerc sa o subliniez (si clar imi iese mai greu) e ca in ziua de astazi foarte putini oameni merg la intalniri, observ asta prin toate localuri pe care le frecventez cu Alex. Sincer, o gramada de cupluri merg la intalniri pentru ca stiu ce vital este pentru bunastarea unei relatii bune si bine consolidate dar nu prea mai vad sau aud de non’cupluri care sa se intalneasca casual la o cina sau intr-un parc sau chiar intr-un club. Dar in acest articol am sa ma axez pe ideea de cuplu in devenire, nu a oameniilor deja in relatii 🙂

Totul mai nou are loc pe Facebook, pe Tinder si pe tot felul de aplicatii cu bootycall’ul instalat la pachet. Ceea ce e okay, nu zic ca e gresit. Daca sex vrei si asta cauti e perfect, ceea ce e trist e ca mai nou multe relatii incep dupa ce faci sex si nu ma refer doar la o relatie – relatie ci efectiv la afectiune. Afectiunea incepe dupa sex, “care iti sunt hobby’urile?” se intreaba dupa sex si pot sa o tin asa pana dimineata pentru ca oricum as intoarce-o totul are loc dupa sex.

Oamenii nu mai fac diferenta intre un one night stand si un actual date. Pana si one night stand’urile au devenit monotone in ultima vreme. Nu mai e nimic misterios, nimic fain, nimic senzual, nimic, nimic. Totul este incastrat intr-un mesaj pe Facebook de genul: “O ardem?” “O ardem!”

Nu e distractiv. E tampit, plictisitor si deloc in avantajul nimanui.

Eu personal ascult rock clasic (I do have a point, I promise) si motivul cel mai puternic pentru care rock’ul clasic este preferatul meu este pentru ca se vorbeste despre sex dar se face mascat. Whitesnake, Scorpions, Quiet Riot, Foreigner, KISS, toate trupele astea demential de bune o ard pe un hardcore sex fucking nebun de-a dreptul, dar prin melodiile lor nu vezi efectiv “sex” pus asa intre versuri ca sa te prinzi si in caz ca esti a slowpoke. Nu, ei vorbesc despre dragoste, despre petale de trandafiri aruncate pe lenjeria rece a patului, pleaca cu deviza “I was made for loving you babe” si the list can go on and on.

Iar chestia asta este una extrem de desteapta. De aia o gramada de gagici vor sa fie “adorate” de rockstaruri si sincer de orice barbat care stie sa fie misterios exact cat trebuie si cand trebuie. Dating in our age should be like classic rock’n roll.

La o gramada de tipi li s-ar dubla sansele la tipele pe care le vor daca ar fi macar 5 secunde destepti (vorbesc in general si eu chiar incerc sa va ajut aici) I mean cum sa nu pici la asa ceva:

There’s no one like you
I can’t wait for the nights with you
I imagine the things we’ll do
I just want to be loved by you (Scorpions, No one like you)

Poti pica si la texte de gen:

You’re the only girl that I like to screw
When I’m not on the road
When I come home, my dinner’s made
And the front lawn is mowed
I’ll kiss your mouth
Even after you swallow my load (Steel Panther, Community property)

But tbh, where’s the fun in that?

Dar acuma serios, daca faci un efort sa iesi cu cineva (tipa,tip) duceti-va la o intalnire! Ajungi sa cunosti macar putin persoana de langa tine si asa te mai distrezi si tu. I mean, when the hangover is over and you realize the sex was bad, you at least have that date to tell your friends about 🙂 Pot face si un articol de genul “Dating ideas”, daca doriti let a comment down below and have a great weekend 🙂

unnamed-3

unnamed-2

unnamed-4

unnamed

unnamed-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s