Poti scrie o carte?

65888c5ba218ddf961d0654179742cab

De o perioada incoace ma tot intreb daca am ce imi trebuie sa scriu o carte. Si ma intreb, pana la urma cine hotaraste asta? Desigur, dupa ce scrii o carte, editurile sunt cele care iti spun daca manuscrisul tau e legit sau mai merge lucrat la el dar pana atunci, pana in momentul cand incepi sa umpli pagini goale cu cuvinte, cine te poate opri sa scrii o carte?

Stephen King a fost refuzat de N ori de atatea edituri incat m-am plictisit sa le citesc pe toate, “Pe aripile vantului” a fost respinsa de 38 de ori, Marcel Proust si-a platit singur costurile de publicare pentru ca nimeni nu a avut incredere in el, pana si regina crimei Agatha Christie a trebuit sa astepte 4 ani pana sa o publice cineva.

Ce vreau sa spun cu toate aceste date?

Ca POTI scrie o carte linistit, poti scrie o carte de poezii, poti fi cel mai bun gamer, poti picta acel tablou pe care il ai in minte de atata timp, poti crea acea rochie, poti sa o inviti pe tipa pe care o placi la cinema (daca ai curaj, la un Netflix and chill poate), POTI FACE TOT CE ITI DORESTI!

Asa ca incepe de azi! Fa tot ce ti-ai dorit vreodata pentru ca 1) nimeni nu le va face pentru tine si 2) tu alegi cum traiesti, de ce sa nu traiesti inconjurat de iubire?

Voi ce vreti sa faceti cel mai mult? Leave me a comment down below so we could chat about it. Have a great week friends 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s