Telefonul din bikini, Rodica Ojog-Brasoveanu

tumblr_oi87cnyu791s9lvxdo1_500

Este atat de frig afara astazi 15 decembrie, incat si catelusa mea a imbracat puloverasul ei simpatic. In sfarsit a venit iarna pe care o cunosc eu, este frig afara, de ieri noapte ninge, e plin de agitatie pe strazi pentru ca se apropie Craciunul si soarele efectiv nu se mai arata.

Este exact momentul perfect de a sta in pat cu cana de cafea fierbinte pe noptiera, cu telefonul langa si cu cartea preferata in mana. Sa nu uit sa mentionez, a se sta doar la lumina instalatiilor colorate si la mine, e plina casa. De azi noapte ma tot destind alaturi de Rodica Ojog si de drama ei Telefonul din bikini.

Cand am inceput sa citesc aceasta carte nu m-am gandit ca va avea un sfarsit asa de brusc, cert si dramatic. Ma asteptam la ceva, ceva dar ca sa fiu sincera ma asteptam la crima. Acesta fiind si motivul pentru care am ales cartea dansei. Cum nu dau spoilere nu prea stiu ce sa va povestesc, m-am gandit sa fac direct un review pentru ca despre unele carti nu poti vorbi decat daca scoti la lumina ceva interesant din ele. Dar nu pot… Vreau sa cititi ceva bun de aceea si postez pe acest blog cartiile citite de mine. Daca vreti sa ne intindem la discutii despre carti cu tot cu spoilere, ma puteti contacta aici: bloguldecarti@gmail.com

Cartea suna cam asa:

“Un miliardar descopera dragostea la cincizeci de ani. Iubeste o zana blonda, primavara botticelliana, care tot se mai joaca cu papusile. O doamna foarte fina, disperata, pune la cale un asasinat. O alta distinsa doamna tine cursuri de inalta calificare pentru prostituate. Una dintre elevele ei, o junona surdomuta, conduce un sexy-club. Doi detectivi particulari incearca sa desluseasca misterul telefonului din bikini. Un pitic monstruos, mandatarul pe pamant al Marelui Semn, le va manipula destinele, determinandu-le in mod tragic.”

Doar ca sora miliardarului este cea care va schimba destinele. Atat va spun. Acum fac o pauza si ma uit la Friends (sez3) si cred ca voi merge sa dau un meci in taverna la Hearthstone. Daca ai cont de Hearthstone trimite-mi numele tau pe adresa de mail mentionata mai sus si poate dam un brawl 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s